Download draaiuren van machines vanop afstand voor correcte facturatie

De zoektocht naar een tijdsregistratiesysteem voor correcte facturatie

DEGRAEUWE RENTING zorgt dat techniek de noodzakelijke zorgen krijgt, omdat betrouwbaarheid essentieel is voor de rentabiliteit.

Sinds 2012 is het bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van alle wagens, bestelwagens, aanhangwagens en divers industrieel materieel zoals heftrucks, compressoren, stroomgeneratoren, graafmachines enz. Dankzij de verhuur van jonge betrouwbare mobiele compressoren, stroomgeneratoren en minigraafmachines, garanderen ze de continuïteit van ieder project. Om de tijdspanne van het onderhoud of de herstelling in te korten, komen de techniekers ter plaatse met een goed uitgeruste interventiewagen.  

DEGRAEUWE zocht o.a. naar een manier om een correcte facturatie naar de klanten te garanderen. De voorgestelde oplossing is geschikt voor elke vorm van verhuurbedrijf die gelijkaardig, groter materiaal zoals hoogwerkers verhuren.

Verbonden met alle machines op locatie

Bij het verhuren van groter materiaal zoals hoogwerkers vergt het enorm veel werk om het juiste aantal draaiuren te achterhalen per dag. Dit maakt dat het correct factureren naar klanten wel eens een uitdaging vormt. Daarnaast is het een tijdrovende klus om de exacte locatie van elke hoogtewerker te achterhalen, wat een probleem vormt bij de afloop van een verhuur.

Exacte lokatiebepaling met de TAG.GPS

Met de TAG.GPS konden we een oplossing aanbieden die overeen kwam met de noden en wensen van de klant. Deze slimme sensor zorgt er voor dat we zowel de locatie van elke individuele hoogwerker kunnen achterhalen, als ook een nauwkeurige bepaling van de draaiuren. Deze gegevens worden automatisch doorgestuurd naar het platform, waar men nadien mee aan de slag kan gaan om onder andere de facturatieprocedure te starten.  

Met 1 klik alle data beschikbaar online op het beheerplatform

Wanneer alle hoogtewerkers individueel uitgerust waren met een TAG.GPS, was het makkelijk om de juiste draaiuren per klant per dag op te vragen. Daardoor verloopt de facturatie nu foutloos, en valt deze ook niet te betwisten. Met 1 klik heeft men toegang tot een overzicht van niet enkel de draaiuren, maar ook de locatie van elke hoogtewerker. Bij het opzoeken van een specifieke hoogtewerker in de mobiele app, kan men met een simpele klik op de kaart rechtstreeks een navigatie naar de hoogtewerker via Waze of Google Maps starten.

Klant Degraeuwe Renting Sint-Niklaas
www.degraeuwe.com

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan