All-Connects


TT alarmen

TT ALARMEN


HET NA-DIEFSTAL ALARMSYSTEEM

Bij het afsluiten van een autoverzekering kan de verzekeraar bepaalde eisen stellen in verband met de diefstalbeveiliging van je wagen. Het is dan ook aan te raden je hierover goed te informeren en in de bijzondere voorwaarden van het verzekeringscontract te checken welke deze vereisten zijn.

Iedere verzekeringsonderneming bepaalt zelf onder welke diefstalbeveilingsvoorwaarden een wagen verzekerd kan worden en kunnen dus verschillen afhankelijk welke verzekeraar je contacteert. Bovendien is het pakket aan vereisten gebaseerd op bepaalde situaties, zoals bijvoorbeelde de aankoopwaarde, het merk of model, de aanwezigheid van een garage, je woonplaats, ….

Maar quasi altijd zal de voornaamste eis inhouden dat je een anti-diefstal of na-diefstal beveiligingssysteem laat inbouwen door een gecertificeerd INCERT inbouwbedrijf. Ter vervanging van de assuralia gekeurde alarmen CJ0 en CJ2 is het INCERT label gekomen. Dit label vertegenwoordigt het verplichte alarmdat vereist is om uw voertuig te verzekeren.


All-Connects beschikt over het INCERT label, met certificaatnummer MB-0111. Wij zorgen voor deskundig advies over de keuze van het alarmsysteem specifiek voor jouw behoeften, een professionele plaatsing door eigen installateurs ter plaatse of in een door jou gekozen werkplaats, en we leveren hetvereiste bewijs voor de verzekeraar. Na de plaatsing van het alarm in je wagen(s) zorgen wij voor de connectie met een erkende meldkamer. Op dat moment ontvang je de INCERT lidkaartmet persoonlijk paswoord. Vanaf dit moment bewaakt de meldkamer bewaakt je wagen(s) 24u per dag, 7 dagen op 7.

Belangrijk bij de bespreking van het alarmsysteem is te weten welke eisen de verzekeraar heeft gesteld in de acceptatievoorwaarden (IM, AL, IA, AT, TT). Zo ben je er zeker van dat het een gecertificeerd systeem betreft conform de vraag van de verzekeraar. Er moet eveneens duidelijk worden vermeld welke specificatie het systeem moet bezitten (IM1 of IM2, IA1 of IA2, …).
 

WELK TRACK & TRACE (TT) ANTI-DIEFSTALSYSTEEM
IS VOOR MIJ DE BESTE KEUZE?


TT1 alarm
TT1 

basisalarm “tracking on demand” | voordien CJ0 autonoom
zonder bestuurdersherkenning | zonder verhinderen van herstarten

Het TT1 alarm is een systeem waarbij het alarm kan worden gegenereerd op initiatief van de eigenaar of van de bestuurder van het voertuig wanneer deze de diefstal van het voertuig vaststelt. Die persoon kan dan de bewakingscentrale verwittigen met wie hij een abonnementscontract heeft afgesloten. De procedure van tracking en tracing wordt gestart om het gestolen voertuig te lokaliseren.

TT2 alarm
TT2

alarm met automatische diefstalmelding | voordien CJ0 geïntegreerd
met bestuurdersherkenning | zonder verhinderen van herstarten

Het TT2 alarm is hetzelfde systeem als het TT1 alarm, met als toegevoegde waarde dat bij diefstal het alarm naar de bewakingscentrale automatisch gegenereerd wordt, zonder tussenkomst van de eigenaar of bestuurder. Hierdoor kan de centrale veel vlugger de track & trace procedure opstarten.


TT3 alarm
TT3

alarm met verhindering tot herstarten | voordien CJ2-autonoom
zonder bestuurdersherkenning | mét verhindering van het herstarten

Het TT3 alarm heeft dezelfde functionaliteiten als het TT1 alarm, met toegevoegde waarde dat het herstarten van de wagen verhinderd wordt. Zodra de motor van de wagen afgezet wordt, immobiliseert het systeem dus het voertuig om zo te vermijden dat de dief opnieuw kan weg rijden.

TT4 alarm
TT4

alarm met hoogste beveiligingsgraad | voordien CJ2 geïntegreerd
mét bestuurdersherkenning | mét verhindering van het herstarten

Bij dit alarm zijn alle funtionaliteiten van de andere TT alarmen inbegrepen: bij een TT4 alarm wordt de alarmcentrale automatisch verwittigd en verhindert het systeem het herstarten van het gestolen voertuig na stilstand.


 
 
TT alarmen brochure

Antidiefstalsysteem

All-Connects levert en plaatst INCERT gekeurde alarmen en zorgt voor een professionele plaatsing door eigen installateurs ter plaatse of in een werkplaats naar keuze. Na de plaatsing van het alarm kan je ervoor kiezen om per sms en/of email verwittigd te worden. We kunnen ook zorgen voor een verbinding met een erkende meldkamer.

De meldkamer neemt de bewaking op zich, dag en nacht, 7 dagen op 7 en is steeds bereikbaar in geval van een alarmsituatie.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in 

Auto alarm

ALERTS

‘Trailer gestolen op plek waar ook dieplader verdween’
‘Boot en trailer gestolen uit loods in Gistel’
‘Dieven aan de haal met 3 gigantisch grote kranen in Wijnegem’
‘Dieven stelen tijdens het bouwverlof werkmateriaal op een werf in de Hasseltse Banneuxwijk’
‘Professionele dievenbende viseert bestelwagens’
10.000 euro aan boormachines ontvreemd uit camionette in Zele
‘laptop en bedrijfswagen gestolen in Ravels’ ... 


Bijna dagelijks verschijnen dit soort berichten in de media. Zonder twijfel een nachtmerrie voor elke bedrijfsleider. Ladingdiefstal, waarbij een vrachtwagen, een oplegger of aanhangwagen integraal gestolen wordt, gebeurt vooral bij vrachtvervoerders op het terrein of in de haven. Het gaat hier meestal om goed georganiseerde lokale bendes. Bij diefstal van deelladingen uit een vrachtwagen, oplegger, container of bedrijfswagen gaat het voornamelijk om rondtrekkende dadergroepen die meestal met de buit naar het buitenland verdwijnen. Een diefstal ondermijnt je bedrijfsresultaat: niet enkel moet je de gestolen voertuigen of materialen zo snel mogelijk kunnen vervangen zodat je personeel verder kan werken, maar ook je verzekeringspremies schieten de hoogte in. Het is dus kwestie van ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Alarm voor auto

Een Slim alarm

De registratiesystemen met alarmfunctie van All-Connects zijn in de bouw- en transportwereld, maar ook bij ondernemingen met een groot bedrijfswagenpark veel gevraagd. Hoe werkt het? Op elk voertuig wordt een unit geïnstalleerd met gesofisticeerde registratiesoft- en hardware. Wordt de unit na de werkuren in de alarmmodus geschakeld, dan wordt via SMS en/of email een instant alert verstuurd als het systeem iets abnormaals gedetecteert.

Je kan ook per voertuig een beveiligingszone instellen (geofencing). Zodra het getagde materieel buiten een zone komt – zoals bijvoorbeeld een bouwwerf, een bedrijfsterrein of een havenlocatie, wordt automatisch een sms en/of E-mail verzonden naar bevoegde personen. Meer nog, ze kunnen via een erkende alarmcentrale de voertuigen op afstand verhinderen te starten.


Wat kan ik er mee doen?

  • Alarm ongewenst gebruik of diefstal van een voertuig/materiaal/rollend materieel
  • Alerts bij ongeprogrammeerde beweging, een temperatuur die te hoog/te laag is, een snelheidsovertreding, een deur die open/dicht gaat, een overtreding van de zone van het geofence gebied
  • Snelle interventie mogelijk dankzij directe alert via sms of email
  • Gerichte en efficiënte communicatie met de bestuurder
  • Remote anti-startsysteem
  • Naast de standaardalarmen kan de gebruiker ook extra persoonlijke alerts instellen

Voordeel 04

Je kan de data eenvoudig exporteren naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 05

Het is niet meer nodig je chauffeur te bellen; je volgt op je scherm waar het voertuig zich bevindt


Voordeel 06

Je kan vertrouwen op een beveiligde transfer van sensitieve data naar je ERP via API web service


Voordeel 07

Je kan routes optimaliseren na analyse van de rittenhistoriek


Voordeel 08

Grote reactiesnelheid en interventie


Voordeel 09

Je software wordt automatisch gratis bijgewerkt en is dan ook altijd up-to-date"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail