All-Connects


Antidiefstalsysteem

TT ALARMEN


Wat is een TT Alarm?

Bij het afsluiten van een autoverzekering kan de verzekeraar bepaalde eisen stellen in verband met de diefstalbeveiliging van je wagen. Welke deze diefstalbeveiligingsvoorwaarden  zijn kunnen verschillen van verzekeraar tot verzekeraar. Deze voorwaarden zijn afhankelijk van zaken zoals bijvoorbeeld de aankoopwaarde van je voertuig, het merk, de aanwezigheid van een garage, je woonplaats, … In quasi alle gevallen zal je verzekeraar vragen dat de diefstalbeveiliging door een gecertificeerd INCERT inbouwbedrijf gebeurt.

Wanneer je kiest voor deze diefstalbeveiliging wordt er een INCERT gekeurd alarm in je voertuig geplaatst dat geconnecteerd is met een erkende meldkamer. Deze meldkamer bewaakt vanaf dat moment je voertuig 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Wat kan ik ermee doen?

Of het nu gaat om het beschermen van je voertuigen tegen diefstal, of je bent vergeetachtig en wil liever dat je meldingen krijgt wanneer je voertuig precies op onderhoud moet, een TT Alarm is hierbij een grote hulp. Na de plaatsing van je alarm kan je ervoor kiezen om meldingen via sms en/of e-mail te ontvangen. Daarnaast kan er ook een verbinding gemaakt worden met een erkende meldkamer die steeds bereikbaar is in geval van een alarmsituatie.

All-Connects beschikt over het INCERT label, met certificaatnummer MB-0111. Wij zorgen voor deskundig advies over de keuze van het alarmsysteem specifiek voor jouw behoeften, een professionele plaatsing door eigen installateurs ter plaatse of in een door jou gekozen werkplaats en we leveren het  vereiste bewijs voor de verzekeraar. Na de plaatsing van het alarm in je wagen(s) zorgen wij voor de connectie met een erkende meldkamer. Op dat moment ontvang je de INCERT lidkaart  met persoonlijk paswoord. Vanaf dit moment bewaakt de meldkamer bewaakt je wagen(s) 24u per dag, 7 dagen op 7.


 

WELK TRACK & TRACE (TT) NA-DIEFSTALSYSTEEM
IS VOOR MIJ DE BESTE KEUZE?


TT1 alarm
TT1 

basisalarm “tracking on demand” | voordien CJ0 autonoom
zonder bestuurdersherkenning | zonder verhinderen van herstarten

Het TT1 alarm is een systeem waarbij het alarm kan worden gegenereerd op initiatief van de eigenaar of van de bestuurder van het voertuig wanneer deze de diefstal van het voertuig vaststelt. Deze persoon kan dan zelf de bewakingscentrale verwittigen met wie een abonnementscontract werd afgesloten. Vanaf dat moment wordt de Track & Trace procedure gestart.

TT2 alarm
TT2

alarm met automatische diefstalmelding | voordien CJ0 geïntegreerd
met bestuurdersherkenning | zonder verhinderen van herstarten

Het TT2 alarm is hetzelfde systeem als het TT1 alarm, met als toegevoegde waarde dat bij diefstal het alarm naar de bewakingscentrale automatisch gegenereerd wordt, zonder tussenkomst van de eigenaar of bestuurder. Hierdoor kan de centrale veel sneller de Track & Trace procedure opstarten.


TT3 alarm
TT3

alarm met verhindering tot herstarten | voordien CJ2-autonoom
zonder bestuurdersherkenning | mét startblokkering

Het TT3 alarm heeft dezelfde functionaliteiten als het TT1 alarm, met toegevoegde waarde dat het herstarten van de wagen verhinderd wordt. Zodra de motor van de wagen afgezet wordt, immobiliseert het systeem dus het voertuig om zo te vermijden dat de dief opnieuw kan weg rijden.

TT4 alarm
TT4

alarm met hoogste beveiligingsgraad | voordien CJ2 geïntegreerd
mét bestuurdersherkenning | mét verhindering van het herstarten

Bij dit alarm zijn alle functionaliteiten van de andere TT alarmen inbegrepen: bij een TT4 alarm wordt de alarmcentrale automatisch verwittigd en verhindert het systeem het herstarten van het gestolen voertuig na stilstand.


 
 
TT alarmen brochure

Antidiefstalsysteem

Ter vervanging van de Assuralia gekeurde alarmen CJ0 en CJ2 kwam er het INCERT label, waarover All-Connects beschikt. Naast deskundig advies over de keuze van jouw op maat gemaakte alarmsysteem zorgt All-Connects voor een professionele plaatsing door eigen installateurs ter plaatse of in een werkplaats naar keuze. Na de plaatsing van het alarm leveren we ook het vereiste bewijs van de plaatsing aan je verzekeraar.

 


 
 

Auto alarm

ALERTS


Een boot met trailer werd gestolen uit een loods in Gistel, dieven aan de haal met 3 gigantische grote kranen in Wijnegem, 10.000 euro aan sanitaire materialen gestolen uit een camionette in Zele, ...

Bijna dagelijks verschijnen dit soort meldingen in de media. Dit vormt zonder twijfel voor elke bedrijfsleider een nachtmerrie. Diefstal van vrachtwagens, opleggers of aanhangwagens maar ook deelladingen uit vrachtwagens en bedrijfswagens zijn geen goed nieuws voor je bedrijf. Zo kost het je veel geld om de voertuigen terug te vervangen zodat je personeel kan verder werken, maar ook je verzekeringspremies schieten de hoogte in. Het is dus een kwestie van ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Alarm voor auto

Wat is een Slim alarm?

De registratiesystemen met alarmfunctie van All-Connects zijn in de bouw- en transportwereld maar ook bij ondernemingen met een groot bedrijfswagenpark veel gevraagd. Maar hoe werkt het precies? Op elk voertuig wordt een unit met gesofisticeerde registratiesoft- en hardware geïnstalleerd. Na de werkuren kan de unit in de alarmmodus geschakeld worden die een instant alert verstuurt als het systeem iets abnormaals detecteert.

Per voertuig kan je een beveiligingszone of Geofence instellen. Zodra het getagde materieel buiten een zone komt - zoals bijvoorbeeld een bouwwerf, een bedrijfsterrein of een havenlocatie - wordt automatisch een sms en/of      e-mail verzonden naar bevoegde personen. Meer nog, ze kunnen via een erkende alarmcentrale de voertuigen op afstand verhinderen te starten.


Wat kan ik er mee doen?

  • Alarm ongewenst gebruik of diefstal van een voertuig/materiaal/rollend materieel
  • Alerts bij ongeprogrammeerde beweging, een temperatuur die te hoog/te laag is, een snelheidsovertreding, een deur die open/dicht gaat, een overtreding van de zone van het geofence gebied
  • Snelle interventie mogelijk dankzij directe alert via sms of email
  • Gerichte en efficiënte communicatie met de bestuurder
  • Remote anti-startsysteem
  • Naast de standaardalarmen kan de gebruiker ook extra persoonlijke alerts instellen

Voordeel 01

De kennis dat je voertuigen, materieel en materiaal goed beveiligd zijn geeft een groter veiligheidsgevoel


Voordeel 02

Krijg meteen een melding bij de registratie van abnormaliteiten


Voordeel 03

De software wordt automatisch bijgewerkt en is daardoor altijd up-to-date


Voordeel 04

Een extra geheugensteun bij terugkerende taken


Voordeel 05

Steun van een meldkamer - 24/24uKlantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail
Telefoon