All-Connects


Nieuws Nieuwe subsidie voor ecologisch en veilig wegtransport

Wil je investeren in ecologisch en veilig wegtransport? Beschik je over minsten 1 voertuig van meer dan 3.5 ton? 
Dan kan je onderneming ook voor All-Connects oplossingen in Vlaanderen een subsidie krijgen.

Lees verder


Waarom ECO Drive?

Waarom heb ik steeds hogere brandstofrekeningen? Hoe kan ik mijn chauffeurs overtuigen om meer economisch en ecologisch te rijden? Ik wil graag weten hoe mijn chauffeurs ten opzichte van het bedrijfsgemiddelde presteren qua rijgedrag, brandstofverbruik, ...? Wat zou eigenlijk het échte brandstofverbruik zijn – in plaats van het theoretisch brandstofverbruik?

Het zijn belangrijke vragen waarop een bedrijfsleider antwoorden nodig heeft omdat het een impact heeft op zijn bedrijfsresultaat. Ecologisch verantwoord de baan op gaan? Dat kan met een groene wagen, maar ook de rijstijl van de chauffeurs draagt hiertoe bij: meer afstand houden, minder remmen & optrekken, het juiste toerental kiezen, op de motor
remmen, ...Met een handige brandstofverbruik app kan je snel verbruik van al je voertuigen vergelijken. Een rijstijlanalyse toont aan waar mogelijke acties genomen kunnen worden om chauffeurs te begeleiden naar een meer verantwoorde rijstijl. Je bedrijfsresultaat zal er de vruchten van plukken: je brandstofverbruik kan tot 15% dalen, je vloot stoot minder CO2 uit, er zullen minder ongevallen gebeuren en er is minder absenteïsme omdat uw chauffeurs relaxter achter het stuur zullen zitten.

De Eco-Drive oplossing van All-Connects zorgt ervoor dat je – in realtime of uitgesteld - gedetailleerde, correcte informatie over de prestaties van je voertuigen en chauffeurs. Zo heb je een realistisch overzicht, kan je gemakkelijk vergelijken en heb je de onbetwistbare argumenten om je chauffeurs te overtuigen hun rijstijl aan te passen ten gunste van de bedrijfsportemonnee.

 

​​​​​​Wat kan ik er mee doen?

Je kan via de rijstijlanalyse het rijgedrag van je chauffeurs op basis van prestatie-indicatoren monitoren en coachen:
 

  • overschrijden van maximumsnelheid
  • gebeurtenissen tijdens het rijden
  • stationair draaien
  • brandstofverbruik
  • meest zuinige snelheid
  • uitrollen (gaspedaal loslaten als het voertuig in de versnelling staat) 
  • schakelgedrag
  • constante snelheid
  • Je kan je wagenpark analyseren en zo je maandelijkse kosten van brandstof, slijtage voertuigen, ... optimaliseren

Rijstijlanalyse

 


Brandstofverbruik berekenen

Milieuvriendelijk Rijden

Dankzij een All-Connects Track & Trace oplossing weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Dit stelt je in staat om snel en correct een interventie in te plannen. Je kan je voertuigen filteren op basis van kwaliteiten of uitrusting van het voertuig, kleinste afstand tot interventieplaats,status rijden – standby – gestopt, ...


Voordeel 04

Je kan de data eenvoudig exporteren naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 05

Volgens een studio bij 5.700 automobilisten in 5 landen bespaar je gemiddeld 15% op brandstofkosten


Voordeel 06

Eco driving is afgestemd op moderne motoren, die zo ontwikkeld zijn dat ze het meest efficiënt zijn bij lage toerentallen - het optimale punt is ongeveer 1.750rpm


Voordeel 07

Een Oostenrijkse studie toont aan dat het aantal herstellingen aan de versnellingsbak en de remmen met respectievelijk 29% en 41% doet dalen


Voordeel 09

Eco driving veroorzaakt geen tijdverlies: omdat men een constante snelheid aanhoudt, hoeft men minder te stoppen


Brandstofverbruik

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail