All-Connects


Nieuws Nieuwe subsidie voor ecologisch en veilig wegtransport

Wil je investeren in ecologisch en veilig wegtransport? Beschik je over minstens 1 voertuig van meer dan 3.5 ton? 
Dan kan je onderneming ook voor All-Connects oplossingen in Vlaanderen een subsidie krijgen.

Lees verder


Waarom ECO Drive?

Waarom heb ik steeds hogere brandstofrekeningen? Hoe kan ik mijn chauffeurs overtuigen om meer economisch en ecologisch te rijden? Ik wil graag weten hoe mijn chauffeurspresteren qua rijgedrag, brandstofverbruik, ... ten opzichte van het bedrijfsgemiddelde? Wat zou eigenlijk het échte brandstofverbruik zijn – in plaats van het theoretisch brandstofverbruik?

Dit zijn belangrijke vragen waarop een bedrijfsleider antwoorden nodig heeft aangezien het een impact heeft op het bedrijfsresultaat. Ecologisch verantwoord de baan op gaan kan met een groene wagen, maar ook de rijstijl van je chauffeurs draagt hiertoe bij: meer afstand houden, minder remmen & optrekken, het juiste toerental kiezen, op de motor remmen, ...


Met een handige brandstofverbruik app kan je snel het verbruik van al je voertuigen vergelijken. Een rijstijlanalyse toont aan waar mogelijke acties genomen kunnen worden om chauffeurs te begeleiden naar een meer verantwoorde rijstijl. Je bedrijfsresultaat zal er de vruchten van plukken: je brandstofverbruik kan tot 15% dalen, je vloot stoot minder CO2 uit, er zullen minder ongevallen gebeuren en er is minder absenteïsme omdat uw chauffeurs relaxter achter het stuur zullen zitten.

De Eco-Drive oplossing van All-Connects zorgt ervoor dat je - in realtime of uitgesteld - gedetailleerde, correcte informatie over de prestaties van je voertuigen en chauffeurs kunt raadplegen. Zo heb je een realistisch overzicht, kan je gemakkelijk vergelijken en heb je de onbetwistbare argumenten om je chauffeurs te overtuigen hun rijstijl aan te passen ten gunste van de bedrijfsportemonnee.

 

​​​​​​Wat kan ik ermee doen?

Je kan via de rijstijlanalyse het rijgedrag van je chauffeurs op basis van prestatie-indicatoren monitoren en coachen:
 

  • overschrijden van maximumsnelheid
  • gebeurtenissen tijdens het rijden
  • stationair draaien
  • brandstofverbruik
  • meest zuinige snelheid
  • uitrollen (gaspedaal loslaten als het voertuig in de versnelling staat) 
  • schakelgedrag
  • constante snelheid
  • je kan je wagenpark analyseren en zo je maandelijkse kosten van brandstof, slijtage voertuigen, ... optimaliseren

Eco-Drive

 


Brandstofverbruik App

Milieuvriendelijk Rijden

Met een All-Connects Track & Trace oplossing weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Dit stelt je in staat om snel en correct een interventie in te plannen. Je kan je voertuigen filteren op basis van kwaliteiten of uitrusting van het voertuig, kleinste afstand tot interventieplaats, status rijden – standby – gestopt, ...


Voordeel 01

Een studie bij 5.700 automobilisten in 5 landen toonde aan dat er gemiddeld tot 15% bespaard kan worden op brandstof


Voordeel 02

Eco Driving veroorzaakt geen tijdsverlies: omdat men een constante snelheid aanhoudt hoeft men minder te stoppen


Voordeel 03

Het risico op ongevallen verminderd aanzienlijk, wat een gunstige invloed heeft op je verzekeringspremies


Voordeel 04

Na een rijstijlanalyse rijden je chauffeurs bewuster en relaxter


Brandstofverbruik

Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail
Telefoon