All-Connects


Wat is Geofence?

De Geofencing software van All-Connects wordt gebruikt om een virtueel hek te zetten rondom een geografisch gebied door middel van GPS. Op die manier kan je bepaalde gebieden aanduiden als een ‘GO’ of ‘NO GO’ zone. Wanneer een voertuig, persoon of voorwerp uitgerust met de Geofencing software de grenslijn dan overschrijdt, volgt een direct alarm per sms of e-mail naar de verantwoordelijke.

Geofence time tracking


Wat kan ik ermee doen?

Veel bedrijven vallen of staan bij de werknemers die ze in dienst nemen. Als bedrijf moet je je chauffeurs namelijk kunnen vertrouwen. Rijden al je werknemers wel even veilig en verantwoordelijk? Kan de dagelijks genomen route naar een werf niet veel korter en efficiënter? Worden de snelheidslimieten gerespecteerd door je chauffeurs? Door gebruik te maken van GPS tracking en Geofencing krijg je een inzicht in het rijgedrag en de locatie van je chauffeurs, zowel in realtime als historisch.

Met een Geofence optie als onderdeel van onze Track & Trace software kan je perfect de genomen route controleren, zorgen dat je chauffeurs binnen een bepaalde afgesproken zone blijven rijden en hun snelheden limiteren.


Je kiest een oplossing die je nodig hebt

Voor Geofencing zijn verschillende toepassingen denkbaar. 

Retailers kunnen het gebruiken om via push berichten klanten die langs hun winkel passeren te informeren over aanbiedingen. Groothandels rusten hun leveringstrucks uit met Geofence time tracking technologie zodat ze in realtime kunnen volgen waar hun chauffeurs zich bevinden en hun klanten op de hoogte kunnen brengen wanneer ze zich moeten klaarmaken om goederen te lossen.

Verhuurbedrijven kunnen een Geofence oplossing gebruiken om te voorkomen dat voertuigen gestolen worden.  Voor bedrijven die in waardevolle voorwerpen zoals diamanten of juwelen handelen is het een handig, compact alarmsysteem dat via een Geofencing app makkelijk en overal kan worden opgevolgd. In de haven wordt het gebruikt om de veiligheid op de kaaien te verhogen: chauffeurs mogen in de ingestelde zones niet harder dan 30 kilometer per uur rijden. Van zodra een voertuig afwijkt van de vaste route kunnen transportbedrijven een melding ontvangen (routefencing).


Geofence time tracking

Geofencing is een innovatieve technologie die gebruik maakt van telematica en satellietpositionering. Geofencing software kan ingezet worden om negatieve activiteiten te registreren zoals diefstal of niet-geplande routes rijden, onveilig rijgedrag, ... en kan ook positieve zaken doorgeven zoals het arriveren van een verzending in je depot. Een intelligente toepassing die dus een belangrijke invloed kan hebben op je bedrijfsresultaten en een goede samenwerking met klanten en leveranciers. Vraag All-Connects op welke wijze geofencing jou kan helpen dit te realiseren.


Voordeel 01

Krijg inzichten over het aantal bezoeken en de gemiddelde gespendeerde tijd aan locaties 


Voordeel 02

Verhoog de veiligheid in je zones doormiddel van een snelheidslimiet


Voordeel 03

Bij een overschrijding van ingestelde zonegrenzen ontvang je meteen een automatische alert


Voordeel 04

De applicatie wordt gratis en automatisch bijgewerkt


Geofencing App

Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail