All-Connects


Wat is Track & Trace?

De meest eenvoudige uitvoering van een GPS Track & Trace systeem is een GPS tracker die in je voertuig wordt geplaatst om real-time locatiegegevens te registreren. Deze gegevens worden op hun beurt naar een online applicatie gestuurd waar onder andere fleetmanagers en de directie kunnen raadplegen waar een voertuig, werknemer of voorwerp zich bevindt.

Naast realtime gegevens registreert de tracker ook historische GPS gegevens via ‘GPS broodkruimels’. Op die manier kan er ook na afloop van de rit gekeken worden waar een voertuig zich op een bepaald tijdstip bevond en welke route er precies gereden werd. Het Track & Trace systeem is een monitor van de dagelijkse mobiele bedrijfsactiviteiten die objectieve informatie geeft over de al dan niet efficiënte verloop van activiteiten.

Track & trace systeem

Wat kan ik ermee doen?

Veel bedrijven zijn afhankelijk van betrouwbare chauffeurs en voertuigen. Als bedrijf wil je namelijk je voertuigen zo efficiënt mogelijk van punt A naar punt B krijgen. Om te kunnen controleren of er wel effectief zo efficiënt mogelijk wordt gehandeld, is het zeker geen overbodige luxe om een tracking systeem te hebben. Daarnaast heeft de commerciële binnendienst vaak geen zicht op de buitendienst, waar deze zich precies bevindt en wanneer ze al dan niet te bereiken zijn.

Door gebruik te maken van een GPS tracking systeem krijg je in realtime een duidelijk en accuraat overzicht van de locatie van je voertuigen op de baan, wanneer werknemers gestart en gestopt zijn met werken, hoe ze met hun bedrijfswagen omgaan en nog veel meer.


Tracking Systeem Auto

 

Met een All-Connects Track & Trace systeem weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Hierdoor plan je snel en correct een interventie in. Naast de standaardfunctionaliteiten is het mogelijk om het systeem naar jouw behoeften en de behoeften van je bedrijf te personaliseren.

 


Welke functionaliteiten kan je integregeren in een Track & Trace systeem op maat?

 


Nauwkeurige realtime locatiebepalingNauwkeurige realtime locatiebepaling dankzij GPS tracker

Raadpleging rittenhistoriekRittenhistoriek 

Live wetenSteeds in realtime op de hoogte van locatie voertuigen, personen, rollend materieel en materiaal

Snelle planningSneller opstellen planning

Realtime verkeersinfoBegeleiding van chauffeurs vanop afstand via realtime verkeersinfo

Automatische alertsAutomatische alerts voor onderhoud of keuring, geofence, snelheidsovertredingen, ...

Raadpleging rittenhistoriekGrote bewijslast

POI POI (points of interest) naar wens toevoegen


Uitbreidingsmogelijkheden

Naast de standaardfunctionaliteit heb je de mogelijkheid om het systeem nog verder te personaliseren met verschillende opties:


Bestuurdersidentificatie Bestuurdersidentificatie
Startonderbreker Startonderbreker
Garmin Communicatie via Garmin
Rijgedrag analyse rijgedrag
analyse

Uitlezen boordcomputer Uitlezen
boordcomputer
Aansluiten deurcontacten Aansluiten deurcontacten
Privéknop Privéknop

Voordeel 01

Eenvoudig exporteren van data naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 02

Optimaliseren van routes na analyse van rittenhistoriek


Voordeel 03

Software van GPS tracker wordt automatisch en gratis bijgewerkt


Voordeel 04

In realtime volgen van voertuigen via PC, laptop, tablet of smartphone


Voordeel 05

Personaliseer systeem naar noden en wensen van je bedrijf Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail
Telefoon