All-Connects


 

Je wagenpark staat 2 tot 3 weken stil tijdens het bouwverlof? Een ideaal moment om je fleet uit te rusten met een Track & Trace systeem. Met alle voertuigen en/ of rollend materieel verzameld op 1 locatie, kan het installatieteam snel en efficiënt werken zonder werkonderbreking. Zo kunnen je medewerkers meteen terug aan de slag als ze terugkeren uit bouwverlof! 

Contacteer ons voor een bestelling of meer informatie en vermeld de actiecode: WS-Track2018 

Email

 


Wat is Track & Trace?

In de meest eenvoudige uitvoering is een GPS Track & Trace systeem een gps tracker die in een voertuig wordt geplaatst om real-time locatiegegevens te registreren. Deze data worden naar een online applicatie gestuurd waar fleet managers en directie snel kunnen zien waar een voertuig, werknemer of voorwerp zich bevindt.

Bijkomend worden historische GPS gegevens geregistreerd via ‘GPS broodkruimels’. Zo kan bekeken worden waar een voertuig zich op een bepaald tijdstip bevond, en welke route gereden werd. Samengevat is een tracking systeem voor auto's een monitor van de dagelijkse mobiele bedrijfsactiviteiten, die objectieve informatie geeft over het al het dan niet efficiënt verloop van de activiteiten.

GPS Tracker

Wat kan ik er mee doen?

GPS-tracking is een veelbesproken onderwerp bij bedrijven die afhankelijk zijn van betrouwbare chauffeurs en voertuigen. Logisch ook als je bedenkt hoeveel uitdagingen er momenteel zijn voor bedrijfsleiders en afdelingshoofden zonder een tracking systeem voor auto's. Zo wordt bijvoorbeeld het werk van logistieke verantwoordelijken bemoeilijkt door het gebrek aan een duidelijk, accuraat overzicht van de locatie van de verschillende voertuigen die onderweg zijn.

De commerciële binnendienst heeft vaak geen zicht op waar de buitendienst zich bevindt en weet niet wanneer ze te bereiken zijn. En belangrijke informatie over het tijdstip waarop de medewerkers op hun joblocatie zijn aangekomen en gestart zijn met werk, of hoe ze met hun bedrijfswagen omgaan, kan slechts op een later tijdstip achterhaald worden.


Track and trace auto

 

Dankzij een All-Connects Track & Trace systeem weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Dit stelt je in staat om snel en correct een interventie in te plannen. Je kan je voertuigen filteren op basis van kwaliteiten of uitrusting van het voertuig, status rijden – standby – gestopt, kleinste afstand tot interventieplaats, ...

 


Welke functionaliteiten kan je volgens jouw behoeften integregeren in een Track & Trace systeem?

 


Nauwkeurige realtime locatiebepalingDe GPS tracker auto zorgt voor een nauwkeurige realtime locatiebepaling

Raadpleging rittenhistoriekRaadpleging rittenhistoriek

Live wetenLive weten waar je voertuigen, personen, rollend materieel en materialen zich bevinden

Snelle planningSnelle planning

Realtime verkeersinfoBegeleiding chauffeurs door het verkeer vanop afstand via realtime verkeersinfo

Automatische alertsKrijg automatische alerts voor geofence, onderhoud of keuring, snelheidsovertredingen, ...

Grote bewijslastGrote bewijslast

POI POI (points of interest) naar wens toevoegen


Uitbreidingsmogelijkheden

Naast de standaardfunctionaliteit heb je de mogelijkheid om het tracking systeem auto verder te personaliseren met verschillende opties:


Bestuurdersidentificatie Bestuurdersidentificatie
Startonderbreker Startonderbreker
Garmin Communicatie via Garmin
Rijgedrag analyse rijgedrag
analyse

Uitlezen boordcomputer Uitlezen
boordcomputer
Aansluiten deurcontacten Aansluiten deurcontacten
Privéknop Privéknop

Voordeel 04

Je kan de data eenvoudig exporteren naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 05

Het is niet meer nodig je chauffeur te bellen; je volgt op je scherm waar het voertuig zich bevindt


Voordeel 06

Je kan vertrouwen op een beveiligde transfer van sensitieve data naar je ERP via API web service


Voordeel 07

Je kan routes optimaliseren na analyse van de rittenhistoriek


Voordeel 08

Grote reactiesnelheid en interventie


Voordeel 09

De software van je gps tracker auto wordt automatisch gratis bijgewerkt en is dan ook altijd up-to-date"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail