All-Connects


Wat is Track & Trace?

In de meest eenvoudige uitvoering is een GPS Track & Trace systeem een GPS tracker die in een voertuig wordt geplaatst om real-time locatiegegevens te registreren. Deze data worden naar een online applicatie gestuurd waar fleet managers en directie snel kunnen zien waar een voertuig, werknemer of voorwerp zich bevindt.

Naast realtime gegevens registreert de tracker ook historische GPS gegevens via ‘GPS broodkruimels’. Op die manier kan er ook na afloop van de rit gekeken worden waar een voertuig zich op een bepaald tijdstip bevond en welke route gereden werd. Samengevat is een tracking systeem voor auto's een monitor van de dagelijkse mobiele bedrijfsactiviteiten die objectieve informatie geeft over de al dan niet efficiënte verloop van activiteiten.

GPS Tracker

Wat kan ik ermee doen?

Als bedrijf wil je je voertuigen zo efficiënt mogelijk van punt A naar punt B krijgen. Daardoor zijn veel bedrijven afhankelijk van betrouwbare chauffeurs en voertuigen. Zonder een tracking systeem is het namelijk moeilijk om te controleren of er wel effectief zo efficiënt mogelijk wordt gehandeld. Vaak heeft de commerciële binnendienst geen zicht op waar de buitendienst zich precies bevindt en wanneer ze al dan niet te bereiken zijn.

Door gebruik te maken van een GPS trackingsysteem krijg je een duidelijk en accuraat overzicht van de locatie van je voertuigen op de baan, wanneer medewerkers gestart en gestopt zijn met werk, hoe ze met hun bedrijfswagen omgaan en dit allemaal in realtime.


Track and trace auto

 

Dankzij een All-Connects Track & Trace systeem weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Dit stelt je in staat om snel en correct een interventie in te plannen. Naast de standaardfunctionaliteiten in het systeem is het mogelijk om deze volgens jouw behoeften te personaliseren.

 


Welke functionaliteiten kan je volgens jouw behoeften integregeren in een Track & Trace systeem?

 


Nauwkeurige realtime locatiebepalingDe GPS tracker auto zorgt voor een nauwkeurige realtime locatiebepaling

Raadpleging rittenhistoriekRaadpleging rittenhistoriek

Live wetenLive weten waar je voertuigen, personen, rollend materieel en materialen zich bevinden

Snelle planningSnelle planning

Realtime verkeersinfoBegeleiding chauffeurs door het verkeer vanop afstand via realtime verkeersinfo

Automatische alertsKrijg automatische alerts voor geofence, onderhoud of keuring, snelheidsovertredingen, ...

Grote bewijslastGrote bewijslast

POI POI (points of interest) naar wens toevoegen


Uitbreidingsmogelijkheden

Naast de standaardfunctionaliteit heb je de mogelijkheid om het tracking systeem auto verder te personaliseren met verschillende opties:


Bestuurdersidentificatie Bestuurdersidentificatie
Startonderbreker Startonderbreker
Garmin Communicatie via Garmin
Rijgedrag analyse rijgedrag
analyse

Uitlezen boordcomputer Uitlezen
boordcomputer
Aansluiten deurcontacten Aansluiten deurcontacten
Privéknop Privéknop

Voordeel 01

Je kan de data eenvoudig exporteren naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 02

Optimaliseer routes na de analyse van de rittenhistoriek


Voordeel 03

De software van je GPS tracker wordt automatisch en gratis bijgewerkt


Voordeel 04

Volg in realtime je voertuigen via PC, laptop, tablet of smartphone


Voordeel 05

Personaliseer het systeem naar de noden van je bedrijf "We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail