All-Connects


Wat is Tijdregistratie?

Hoe laat zijn mijn werknemers op een werf gestart en gestopt? Hoe kan mijn administratie van werkbonnen vereenvoudigd worden? Hoe komt het dat mijn kosten veel hoger liggen dan berekend? Mijn tractor is 3 uur weg geweest, maar hoelang heeft deze er effectief over gedaan om de toegewezen job uit te voeren?

Dit zijn belangrijke vragen omdat ze allemaal een negatieve invloed kunnen uitoefenen op het eindresultaat en je winstmarge. Een oplossing hiervoor is een geautomatiseerd Tijdregistratiesysteem. Hierbij worden de data automatisch geregistreerd en geïmporteerd in je ERP software. Via de urenregistratie app kan de verantwoordelijke 24/24u alles volgen.

Tijdregistratie App

 

Wat kan ik ermee doen?

De Tijdregistratie kan op twee niveaus gebeuren: via het voertuig of via een badge. In beide gevallen kan er steeds realtime gevolgd worden waar een voertuig precies is. Hierdoor kan perfect gemeten en doorgegeven worden wanneer er gewerkt wordt en wanneer een pauze genomen wordt. Het systeem zorgt voor een automatische upload, controle en transfer naar het sociaal secretariaat. De perfect geregistreerde werktijden dragen bij tot een correcte facturatie naar klanten, zijn ideaal bij gedetailleerde nacalculaties en helpen bij de loonberekening van werknemers. Uitbreidingsmogelijkheden zoals een startonderbreker, Bestuurderidentificatie, PTO en zetelsensoren zijn gemakkelijk toe te voegen.

 

Combineer Tijdregistratie en Activiteitenregistratie

Een logische combinatie van All-Connects oplossingen voor jouw bedrijf zijn Tijd- en Activiteitenregistratie. De vergelijking van de gewerkte uren met de werkelijk geklokte uren kunnen interessante inzichten bieden aan de werkgever. Een groot verschil tussen deze twee zaken wijst namelijk op een mindere efficiëntie en vereist een ingreep van de verantwoordelijke om er zo voor te zorgen dat de gewerkte uren zo dicht mogelijk overeenkomen met de werkelijk geklokte uren.


Tijdregistratie software

 

All-Connects bekijkt samen met jou welke functionaliteiten je nodig hebt en hoe de integratie kan gebeuren met je bestaande ERP. Omdat All-Connects niet gelimiteerd is tot 1 platform en meer dan 15 jaar knowhow heeft opgebouwd, kunnen al je vragen besproken worden. Zo wordt de urenregistratie van je personeel en bijhorende de administratie een gemakkelijk op te volgen job.

 


Voordeel 01

Optimaliseer routes dankzij de rittenhistoriek


Voordeel 02

De applicatie wordt automatisch up-to-date gehouden


Voordeel 03

Volg in realtime wanneer je werknemers werken en pauze nemen


Voordeel 04

De data is eenvoudig exporteerbaar naar Excel, PDF of CSV


Urenregistratie Personeel

Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail