All-Connects


Wat is Tijdregistratie?

Hoe laat zijn mijn werknemers op een werf gestart en gestopt? Hoe kan mijn administratie van werkbonnen vereenvoudigd worden? Hoe komt het dat mijn kosten veel hoger liggen dan berekend? Mijn tractor is 3 uur weg geweest, maar hoelang heeft de tractor effectief de toegewezen job uitgevoerd?

Allemaal zeer belangrijke vragen omdat ze een negatieve invloed kunnen uitoefenen op het eindresultaat en winstmarge. Een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem biedt uitkomst! De data worden automatisch geregistreerd en rechtstreeks geïmporteerd in je ERP software.

Tijdregistratie kan op 2 niveau’s gebeuren: via het voertuig of via een badge. Via het voertuig heeft de verantwoordelijke een overzicht van alle voertuigen en kan alles 24u / 24 gevolgd worden vai de urenregistratie app.

Tijdregistratie App

 

Wat kan ik er mee doen?

Via een badge kan een werknemer perfect de tijden doorgeven wanneer gewerkt wordt en wanneer een pauze genomen wordt. Ideaal dus voor een gedetailleerde nacalculatie, een foutloze facturatie naar klanten, en voor de loonberekening werknemers. Het systeem zorgt voor een automatische upload, controle en transfer naar het sociaal secretariaat. Uitbreidingsmogelijkheden zoals een startonderbreker, bestuurderidentificatie, PTO en zetelsensoren zijn gemakkelijk toe te voegen.

 

Combineer tijdregistratie en activiteitenregistratie

Een logische combinatie aangezien de vergelijking van de gewerkte uren met de werkelijk geklokte uren de werkgever interessante inzichten geeft. Een groot verschil wijst op een mindere efficiëntie en vereist een ingreep van de verantwoordelijke om er voor te zorgen dat de gewerkte uren zo dicht mogelijk overeenkomen met de feitelijk gewerkte uren.


Tijdregistratie software

 

All-Connects bekijkt samen met jou welke functionaliteiten je nodig hebt, en hoe de integratie kan gebeuren met de bestaande ERP. Omdat All-Connects niet gelimiteerd is tot 1 platform, en reeds meer dan 15 jaar knowhow heeft opgebouwd, kunnen alle vragen van klanten besproken worden. Zo wordt de urenregistratie personeel en bijhorende de administratie een gemakkelijk op te volgen job.

 


Voordeel 04

Je kan de data eenvoudig exporteren naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 05

Het is niet meer nodig je chauffeur te bellen; je volgt op je scherm waar het voertuig zich bevindt


Voordeel 06

Je kan vertrouwen op een beveiligde transfer van sensitieve data naar je ERP via API web service


Voordeel 07

Je kan routes optimaliseren na analyse van de rittenhistoriek


Voordeel 08

Tijdregistratie mogelijk via het voertuig of via een badge


Voordeel 09

Je tijdregistratie app wordt automatisch gratis bijgewerkt en is dan ook altijd up-to-date


Urenregistratie Personeel

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail